Συνέντευξη στο Περιοδικό Dynamic Sports

November 11, 2017

Το περιοδικό DYNAMICSPORTS.GR δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του υπεύθυνου της Greece Wado - Kai, sensei Μαρκάκου Γιώργου.

Ερώτηση: Παρακολουθήσαμε τη συμμετοχή σας ως Greece Wado - Kai στο 45ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wado- Kai στο Παρίσι. Πείτε μας λίγα λόγια σχετικά με αυτό

Απάντηση: Η χώρα μας συμμετείχε μεταξύ 23 χωρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ευρωπαιϊκής Ομοσπονδίας Wado- Kai, όπου μετά και την επιτυχή παρουσία μας καθώς και την κατάκτηση 5 μεταλλίων (1 Χρυσό και 4 χάλκινα) βρεθήκαμε στην 12 Θέση της τελικής κατάταξης, αξιολογηθήκαμε θετικά και αποφασίστηκε η πλήρης ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Wado- Kai. Ως εκ τούτου έχουμε πλέον την τιμή να εκπροσωπούμε τη Wado-Kai στη χώρα μας.Ερώτηση: Ποια είναι τα οφέλη από την ένταξη μιας χώρας στη Wado – Kai.

Απάντηση:Τα οφέλη είναι πολλά. Καταρχήν to karate στο σύνολο του όσο και στα επιμέρους συστήματα του συνεχώς εξελίσσεται. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το Wado- Kai και σκοπός μας είναι η χώρα μας να βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, να αποκομίζουμε τεχνογνωσία, να αναπτύξουμε διαύλους επικοινωνίας με την πηγή της παράδοσης και έτσι να δώσουμε στους Έλληνες αθλητές μας τη δυνατότητα να δοκιμαστούν καθώς και να αποκομίσουν νέες γνώσεις και εμπειρίες, στα πλαίσια της αθλητικής τους εξέλιξης και σταδιοδρομίας. Εξάλλου, η εξέλιξη και η ανάπτυξη όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής και ανθρώπινης δράσης προκύπτει μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων και όχι την απομόνωση.Ερώτηση: Ποια είναι η δραστηριότητα και το μελλοντικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομάδας Wado- Kai

Απάντηση: H Ελληνική Ομάδα Wado – Kai προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Λισαβόνα το 2018, ενώ θα λάβει μέρος σε μία σειρά σεμιναρίων στο εξωτερικό που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους από τη Japan Wado-Kai.Σε ότι αφορά στο εσωτερικό της χώρας μας, στα πλαίσια της Wado Union συνεχίζουμε ενωμένοι να προπονούμαστε και να συμμετέχουμε δυναμικά στις δραστηριότητες και τα πρωταθλήμαρα της χώρας μας.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

PORTUGAL - 46th European Wado Kai Championship

November 19, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δε - Πα

17:30 - 22:00

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δερβενακίων 7 (συνέχεια στην άνοδο της  Οδού Ποταμού)
Άνω Κορυδαλλός,  τ.κ 18122

Email: lisimaxos.wado@yahoo.gr

Τηλ επικοινωνίας:  
6983965232
6948440405  
21 3088 6377

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now