Συνέντευξη στο Περιοδικό Dynamic Sports

Το περιοδικό DYNAMICSPORTS.GR δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του υπεύθυνου της Greece Wado - Kai, sensei Μαρκάκου Γιώργου.

Ερώτηση: Παρακολουθήσαμε τη συμμετοχή σας ως Greece Wado - Kai στο 45ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wado- Kai στο Παρίσι. Πείτε μας λίγα λόγια σχετικά με αυτό

Απάντηση: Η χώρα μας συμμετείχε μεταξύ 23 χωρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ευρωπαιϊκής Ομοσπονδίας Wado- Kai, όπου μετά και την επιτυχή παρουσία μας καθώς και την κατάκτηση 5 μεταλλίων (1 Χρυσό και 4 χάλκινα) βρεθήκαμε στην 12 Θέση της τελικής κατάταξης, αξιολογηθήκαμε θετικά και αποφασίστηκε η πλήρης ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Wado- Kai. Ως εκ τούτου έχουμε πλέον την τιμή να εκπροσωπούμε τη Wado-Kai στη χώρα μας.Ερώτηση: Ποια είναι τα οφέλη από την ένταξη μιας χώρας στη Wado – Kai.

Απάντηση:Τα οφέλη είναι πολλά. Καταρχήν to karate στο σύνολο του όσο και στα επιμέρους συστήματα του συνεχώς εξελίσσεται. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το Wado- Kai και σκοπός μας είναι η χώρα μας να βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, να αποκομίζουμε τεχνογνωσία, να αναπτύξουμε διαύλους επικοινωνίας με την πηγή της παράδοσης και έτσι να δώσουμε στους Έλληνες αθλητές μας τη δυνατότητα να δοκιμαστούν καθώς και να αποκομίσουν νέες γνώσεις και εμπειρίες, στα πλαίσια της αθλητικής τους εξέλιξης και σταδιοδρομίας. Εξάλλου, η εξέλιξη και η ανάπτυξη όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής και ανθρώπινης δράσης προκύπτει μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων και όχι την απομόνωση.Ερώτηση: Ποια είναι η δραστηριότητα και το μελλοντικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομάδας Wado- Kai

Απάντηση: H Ελληνική Ομάδα Wado – Kai προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Λισαβόνα το 2018, ενώ θα λάβει μέρος σε μία σειρά σεμιναρίων στο εξωτερικό που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους από τη Japan Wado-Kai.Σε ότι αφορά στο εσωτερικό της χώρας μας, στα πλαίσια της Wado Union συνεχίζουμε ενωμένοι να προπονούμαστε και να συμμετέχουμε δυναμικά στις δραστηριότητες και τα πρωταθλήμαρα της χώρας μας.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square